De leukste hotspots in Delft

Is Amsterdam je te groot, maar houd je wel van de sfeer van die mooie grachtenpandjes en smalle straatjes ? Dan is Delft de perfecte plek.

De stad 

Smalle grachtjes, typisch Hollandse huisjes en veel Delfts Blauw.  Deze stad heeft het allemaal. Je vindt er veel Hollandse historie en te leuke pleintjes.
Ik verbleef een nachtje in het Westcord Hotel ( een echte aanrader !) en ontdekte de leukste plekjes van de stad. Ik deel een aantal leuke plekjes met jullie die we ontdekten tijdens ons weekendje Delft.

Koffiebar KEK

Deze koffiebar ligt aan de Voldersgracht. Het is een heerlijke plek voor een goede kop koffie, gezond sapje, overheerlijk taartje of een lekkere lunch.
Je voelt je echt thuis in deze gezellige woonkamersfeer.
Het is een erg populaire plek, en dat merk je aan de rij die vaak al buiten staat. Het gaat wel snel en meestal ben je zo aan de beurt. Zeker het wachten waard !

Pleck

Een stukje verderop aan de Voldersgracht vind je Pleck. Hier plof je neer voor een heerlijke drankje tijdens het shoppen, een lekkere lunch, of misschien wel een high tea. Hier kan het allemaal. Kun je daarna weer lekker verder shoppen want Pleck verkoopt ook veel leuke interieurspulletjes.

Instore Conceptstore

Je vindt deze winkel naast Pleck. Het is een concepstore met de leukste kleding voor dames en heren. Naast kleding verkopen ze hier ook leuke accesoires en interieurspulletjes.

SUP-R

In Delft zijn ze goed in winkels waar je ook kunt lunchen, of lunchplekken waar je ook kunt winkelen. Het is maar hoe je het bekijkt. Zo ook bij SUP-R. Bij binnenkomst sta je meteen in het winkelgedeelte. Je vind hier dameskleding en accesoires. Achter in de winkel vind je het ‘eetgedeelte’. Je kunt hier terecht voor een heerlijke latte caramel, een lekkere lunch of een high tea. In de zomer zeker een aanrader want ze hebben er een heerlijk tuintje bij.

Ben jij al ooit in Delft geweest ? Welke hotspots zijn ook zeker de moeite waard? Let me know in een reactie, ik ben benieuwd !

Plaats een reactie