Onwijs genieten op dit zonnige terras in Amsterdam

Yes de lente is eindelijk begonnen ! En het voelt zelfs een beetje als zomer.
Met mooi weer wil ik niets liever dan lekker buiten zijn. Natuurlijk is dat heerlijk in je eigen tuin. Maar ik word er nog gelukkiger van als ik ergens op een zonnig terras geniet van een koffie, die ik niet zelf hoef te zetten. Hahaha, herkenbaar ?

Fijne plekken in Amsterdam zijn er natuurlijk genoeg. Het meest ben ik te vinden in de Amsterdamse Pijp. Middenin de Pijp vind je ‘de Tulp’ een volkstuin middenin de stad, zo kun je het ook wel noemen.

Als je hier op het terras zit dan ben je even weg van de drukte van de stad. Op de achtergrond hoor je het wel, maar je bevindt je in een groene oase. En als kers op de taart kun je ook nog schommelen op het terras. Halloooo, schommelen… ZO GAAF !

Het systeem bij de tulp is anders dan de meeste terrassen. Op tafel ligt de kaart. Nadat je uit al die heerlijke gerechten een keuze hebt gemaakt, loop je naar binnen om te bestellen. Vergeet je tafelnummer niet ! Je drinken kun je meteen meenemen. Het eten brengen ze netjes aan je tafel.

Ook aan de lactosevrije buik wordt gedacht. Deze heerlijke latte is met kokosmelk, HEAVEN !

De gerechten worden onwijs leuk geserveerd op een plank of op prachtige servies. Serieus, I looove dit servies. Wil dit thuis ook, haha.

Na een complete fotosessie ( sorry guys) want, altijd on the hunt voor de perfecte foto, is het smullen geblazen.

Toastie met Chorizo en tallegio kaas
Spice it up chicken sandwich met truffelcrème 

Trouwens.. de Tulp is niet alleen leuk met mooi weer. Want eenmaal binnen bevind jij je in een urban jungle.

Dus regent het, niet getreurd, doe alsof en ga in de groene jungle van de Tulp lunchen. Ultiem vakantie gevoel gegarandeerd !

Enjoy !

Liefs, Nicky

Plaats een reactie